Loading...
Om oss2019-01-29T12:46:53+00:00

Vi er tre tannleger, en tannpleier og to assistenter ved klinikken og har lang erfaring med de fleste typer tannbehandling.

På klinikken samarbeider tannlegene tett både med tannpleieren vår og tannlegene seg i mellom. Slik klarer vi å tilby pasientene et mest mulig helhetlig tilbud innad på klinikken.

Tannpleieren gjør mye av det diagnostiske arbeidet ved å ta mange av de faste/regelmessige undersøkelsene med tilhørende røntgenbilder og rens. Ved behov sendes disse til sin faste tannlege for behandling. I tillegg henviser tannlegene ofte pasientene som har tannkjøttssykdommen periodontitt (pyrea) til behandling for dette hos tannpleieren.

Vi har også tannleger med forskjellige interesseområder, F.eks en med tanntekniker bakgrunn, en annen med doktorgrad innen rotfyllinger (endodonti). Vi sitter derfor med en base av mye utfyllende ekstrakunnskap og utstyr som vi alle drar god nytte av i hverdagen, med det felles mål å gjøre det beste for pasientene våre.

Hva pasienter sier.

«Flink og hyggelig tannlege.
Jeg liker ikke spesielt godt å gå til tannlege, men hun gjør at jeg føler meg trygg og godt ivaretatt.
Lurer på om hun leser seg opp på pasienten før de kommer inn for hun husker hvertfall detaljer fra forrige besøk!
Kan absolutt anbefales!»

Fra legelisten.no 

Møt våre tannleger og vår tannpleier

Tannlegepraksisen ble etablert i 1964. Den har etterhvert blitt utvidet og den blir stadig fornyet. Vi er i dag tre tannleger, en tannpleier og to tannhelsesekretærer. Noen av oss har arbeidet sammen i mange år. Tannlege Engemoen har vært eier av praksisen sammen med tannlege Wie siden 1979 og alene fra 2004.

Elisabeth Engemoen
Elisabeth EngemoenTannlege
Elisabeth var ferdig utdannet tannlege fra Universitet i Oslo i 1978. I tillegg har hun tannteknikerutdannelse fra Oslo i 1972. Hun har siden 1979 eid denne praksisen i Sandvika, først i mange år sammen med tannlege Wie og deretter alene.
Elisabeth er allmennpraktiserende tannlege, med mye erfaring innen krone-/broarbeider og med behandling av pasienter med tannlegeskrekk.
Hun er tålmodig og empatisk, faglig oppdatert og engasjert. Hun tar godt vare på pasientene sine, og har hjulpet mange engstelige pasienter opp gjennom årene.
Marianne Brunsvig - Engemoen
Marianne Brunsvig - EngemoenTannlege
Marianne er tannlege utdannet ved universitetet i Oslo fra 2008. Hun har i tillegg til å nærmest ha vokst opp på denne klinikken, jobbet ved klinikken siden 2008. Hun har også jobbet som offentlig tannlege en del år og har derfor allsidig og bred erfaring, både med behandling av barn, voksne, eldre og funksjonshemmede. Marianne møter pasientene med et smil og loser dem gjennom tannlegetimene med grundige forklaringer underveis. Her skal alle pasientene føle at de har kontroll, slik at vi sammen når målsettingen om at de skal føle seg trygge når de er hos oss.
Nader Kalaji
Nader KalajiTannlege
Nader var ferdig utdannet tannlege ved universitetet i Aleppo (Syria) i 2000. Han har i tillegg en doktorgrad innen rotfyllinger/fyllinger fra Frankrike. Nader har jobbet både som rotfyllingsspesialist på egen klinikk, jobbet på sykehus, jobbet på endoavdelingen (rotfyllingsavdelingen) på universitetet både i Aleppo og Oslo.
Han kom til Norge i 2014 for å jobbe som instruktør på det odontologiske fakultet (tannlegehøyskolen), så han har bred erfaring både fra undervisning, forskning og klinikk. Sommeren 2017 begynte Nader å jobbe som allmennpraktiserende tannlege hos oss. Han er en engasjert, blid og omgjengelig kar, som ser pasientene, tar seg god tid til å gi dem den oppfølgingen hver enkelt trenger. I tillegg snakker han både norsk, engelsk, fransk og arabisk, for de som kan ha glede av det
Nader jobber som allmennpraktiserende tannlege.
Cathrine Kurås
Cathrine KuråsTannpleier
Cathrine var ferdig utdannet tannpleier ved universitetet i Oslo i 2007. Siden den gang har hun jobbet på flere store klinikker i Norge. Hun har i tillegg til diagnostikk og vanlig voksen tannpleie fått jobbe mye med både kirurgi og kjeveortopedi (tannregulering). En svært viktig del av en tannpleierhverdag er også behandling av tannkjøttsykdommen periodontitt (pyrea), noe tannpleierne er et veldig viktig ledd i behandlingen av. Cathrine startet hos oss høsten 2018, og har allerede blitt en sentral del av denne behandlingen hos oss. Hun er faglig dyktig, punktlig og nøyaktig, møter deg smilende, samtidig som hun ivaretar pasientene sine på en trygg, skånsom, men også effektiv måte.

Våre medarbeidere

Caroline Hafström
Caroline Hafström
Caroline har 20 års erfaring som tannhelsesekretær. Hun er en allsidig dame med mye erfaring. Hun har opp gjennom årene jobbet både med allmenntannleger og barne- og voksenpasienter, og med spesialisttannleger både innen protetikk og implantatkirurgi. Lenge jobbet hun i Folktandvården i sitt hjemland Sverige, men nå har hun heldigvis blitt svorsk og har jobbet hos oss siden høsten 2017. Som pasient møter du en blid og omsorgsfull Caroline både på telefonen, og når vi jobber sammen i team for å gjøre det til en best mulig opplevelse for deg å få behandling hos oss.
Toril Pedersen
Toril Pedersen
Toril har jobbet som tannhelse sekretær siden 1998. Hun har i mange år jobbet sammen både vanlige allmenntannleger, oralkirurg og på Radiumhospitalet med ett team bestående av oralkirurg, tannlege og tannpleier. Toril begynte hos oss i oktober 2017, og er nå en viktig del av vår hverdag. Hun assisterer ved stolen når tannlegen og pasienten trenger det, samt er en av de du du som pasient treffer på telefonen når du ringer

Jeg har gått til Engemoen i veldig mange år. Hun er dyktig og empatisk. Tar godt vare på meg. Alltid bli og imøtekommen.

Fra Legelisten.no
Patient

Bestill time

Bestill time

Om Oss

Vi er tre tannleger, en tannpleier og to assistenter ved klinikken og har lang erfaring med de fleste typer tannbehandling.