Loading...
Om oss2022-11-09T11:36:21+00:00

Vi er tre tannleger, en tannpleier og to assistenter ved klinikken og har lang erfaring med de fleste typer tannbehandling.

På klinikken samarbeider tannlegene tett både med tannpleieren vår og tannlegene seg i mellom. Slik klarer vi å tilby pasientene et mest mulig helhetlig tilbud innad på klinikken.

Tannpleieren gjør mye av det diagnostiske arbeidet ved å ta mange av de faste/regelmessige undersøkelsene med tilhørende røntgenbilder og rens. Ved behov sendes disse til sin faste tannlege for behandling. I tillegg henviser tannlegene ofte pasientene som har tannkjøttssykdommen periodontitt (pyrea) til behandling for dette hos tannpleieren.

Vi har også tannleger med forskjellige interesseområder, F.eks en med tanntekniker bakgrunn, en annen med doktorgrad innen rotfyllinger (endodonti). Vi sitter derfor med en base av mye utfyllende ekstrakunnskap og utstyr som vi alle drar god nytte av i hverdagen, med det felles mål å gjøre det beste for pasientene våre.

Hva pasienter sier.

«Flink og hyggelig tannlege.
Jeg liker ikke spesielt godt å gå til tannlege, men hun gjør at jeg føler meg trygg og godt ivaretatt.
Lurer på om hun leser seg opp på pasienten før de kommer inn for hun husker hvertfall detaljer fra forrige besøk!
Kan absolutt anbefales!»

Fra legelisten.no 

Møt våre tannleger og vår tannpleier

Tannlegepraksisen ble etablert i 1964. Den har etterhvert blitt utvidet og den blir stadig fornyet. Vi er i dag tre tannleger, en tannpleier og to tannhelsesekretærer. Noen av oss har arbeidet sammen i mange år. Tannlege Engemoen har vært eier av praksisen sammen med tannlege Wie siden 1979 og alene fra 2004.

Elisabeth Engemoen
Elisabeth EngemoenTannlege
Elisabeth var ferdig utdannet tannlege fra Universitet i Oslo i 1978. I tillegg har hun tannteknikerutdannelse fra Oslo i 1972. Hun har siden 1979 eid denne praksisen i Sandvika, først i mange år sammen med tannlege Wie og deretter alene.
Elisabeth er allmennpraktiserende tannlege, med mye erfaring innen krone-/broarbeider og med behandling av pasienter med tannlegeskrekk.
Hun er tålmodig og empatisk, faglig oppdatert og engasjert. Hun tar godt vare på pasientene sine, og har hjulpet mange engstelige pasienter opp gjennom årene.
Marianne Brunsvig - Engemoen
Marianne Brunsvig - EngemoenTannlege
Marianne er tannlege utdannet ved universitetet i Oslo fra 2008. Hun har i tillegg til å nærmest ha vokst opp på denne klinikken, jobbet ved klinikken siden 2008. Hun har også jobbet som offentlig tannlege en del år og har derfor allsidig og bred erfaring, både med behandling av barn, voksne, eldre og funksjonshemmede. Marianne møter pasientene med et smil og loser dem gjennom tannlegetimene med grundige forklaringer underveis. Her skal alle pasientene føle at de har kontroll, slik at vi sammen når målsettingen om at de skal føle seg trygge når de er hos oss.
Nader Kalaji
Nader KalajiTannlege
Nader var ferdig utdannet tannlege ved universitetet i Aleppo (Syria) i 2000. Han har i tillegg en doktorgrad innen rotfyllinger/fyllinger fra Frankrike. Nader har jobbet både som rotfyllingsspesialist på egen klinikk, jobbet på sykehus, jobbet på endoavdelingen (rotfyllingsavdelingen) på universitetet både i Aleppo og Oslo.
Han kom til Norge i 2014 for å jobbe som instruktør på det odontologiske fakultet (tannlegehøyskolen), så han har bred erfaring både fra undervisning, forskning og klinikk. Sommeren 2017 begynte Nader å jobbe som allmennpraktiserende tannlege hos oss. Han er en engasjert, blid og omgjengelig kar, som ser pasientene, tar seg god tid til å gi dem den oppfølgingen hver enkelt trenger. I tillegg snakker han både norsk, engelsk, fransk og arabisk, for de som kan ha glede av det
Nader jobber som allmennpraktiserende tannlege.
Cecilie Heyerdahl
Cecilie HeyerdahlTannlege
Cecilie fullførte sin tannlegeutdanning ved universitetet i København i 1985.
Hun har bred erfaring fra både offentlig tannhelsetjeneste og privat praksis.
Hun har også vært instruktørtannlege ved Universitet i Tromsø i 7 år,
med hovedvekt på oral kirurgi, og tar gjerne imot pasienter som har behov for å få fjernet sine visdomstenner.

Cecilie har arbeider nøyaktig, raskt og effektivt og er en rolig og empatisk behandler.
Hos henne kan pasienten føle seg ivaretatt og trygg.

Anahita Parsa
Anahita ParsaTannpleier
Anahita ble uteksaminert fra tannlegehøyskolen i Oslo med bachelor i tannpleie i 2006. Siden den gang har hun jobbet som tannpleier i privatpraksis. Hun jobbet på Rykkinn tannklinikk fra 2006 til 2020 og har i tillegg jobbet hos en periospesialist og på Ullevålhageby tannklinikk i 10 år.
Anahita startet hos Tannlegene Engemoen i september 2020. Hun er er grundig, men mild, og møter pasientene med et smil og mye omtanke.

Våre medarbeidere

Arita Rusta
Arita Rusta
Arita startet hos tannlegene Engemoen i 2022. Hun har jobbet som tannlegeassistent i privatpraksis siden 2020. Tidligere, gjennom sin yrkeskarriere, har hun jobbet innen andre serviceyrker.
God kundebehandling har alltid stått fokus hos Arita. Hun er grundig i alt hun gjør, samt alltid blid og positiv. Arita er en av de du møter og som hjelper deg, når du ringer eller kommer på klinikken.
Tasnim Abdullah
Tasnim Abdullah
Tasnim startet hos tannlegene Engemoen i 2022.
Hun er utdannet tannhelsesekretær i Norge, og hun har etter endt utdanning jobbet som dette i 4 år. Tasnim har jobbet både i Sverige og Norge, og har erfaring fra både offentlige og private tannklinikker.
Tasnim har erfaring både med pasientbehandling og service. Du vil derfor møte henne som assistent under behandling ved behov, eller på telefonen når du ringer.
Tasnim er hyggelig og imøtekommende, og hun møter alle pasienter med et smil.

Jeg har gått til Engemoen i veldig mange år. Hun er dyktig og empatisk. Tar godt vare på meg. Alltid bli og imøtekommen.

Fra Legelisten.no
Patient

Bestill time

Bestill time

Om Oss

Vi er tre tannleger, en tannpleier og to assistenter ved klinikken og har lang erfaring med de fleste typer tannbehandling.